Åbner og lukker firmaer - Hele tiden det samme sted?

Jeg gik fornyligt forbi en butik, som ligger et par hundrede meter fra hvor jeg bor. Endnu en gang kunne jeg se, at ejeren var gået konkurs, og det var egentlig ikke nogen overraskelse for mig.

Om et par måneder venter der nok endnu en hård skæbne for den modige selvstændige, som åbner lige præcis i den butik.

For hvordan kan det være, at nogle butikker trives og ligger længe på samme sted?

En overset nøgle er Feng Shui og Jord Akupunktur:

Grunden til butikken bliver ved med at åbne og lukke er:

* Det lave energiniveau, som kan måles på ens hjernebølger, hvilket ubevidst skræmmer kunderne væk. Mennesker vil allerhelst være steder som inspirerer og glæder os ( det har intet med indretningen at gøre, da der er blevet renoveret og været mange forskellige butikker). Man kunne let have transformeret energien på stedet med Jord Akupunktur, som på 3 sekunder skifter energien. Man kan med enkle midler øge sin omsætning markant ved at hæve energien med Jord Akupunktur og placere kassen det optimale sted, så hverken du eller dine kunder føler sig drænet.

* Ejerne har ingen anelse om, hvordan de får deres personlige Feng Shui til at tiltrække kunder for dem - med moderne ord bliver det ofte kaldt "nudging". Hvordan man ledt energien rundt, således at man bruger længere tid og bliver draget af produkterne.

* Områdets energi - Jeg bor i er et "Sølv"område (jeg har lavet mit hjem om til et "guld" område). Det er noget af det mest advancerede Feng Shui, som har været tilbageholdt og hemmeligholdt.

Nemlig, at visse områder tiltrækker kaotisk energi, udfordringer med økonomien og butikker som åbner og lukker hele tiden, eller kun lige klare sig med nød igennem. Du kan let genkende "guld" og "sølv" områderne i din by og område - bare tænk på Frederiksberg og Hellerup som er guldområder størstedelen, og så omvendt Nordvest og store dele af vestegnen.

Man kan vælge at flytte til et "guld"område - og jeg vil klart anbefale det, hvis du har en virksomhed eller et hjem. Man kan også transformere det vha. Feng Shui og Jord Akupunktur, som er en væsentlig billigere investering end at flytte.

Hvis du gerne vil teste dit firma eller din butik af - så bare se på hvordan dine planter har det, din hund har det i hjemmet eller butikken, eller hvis du har et lille barn. Hvis det på nogle måder reagerer og undgår visse steder, så kan jeg garanterer dig for at dine kunder også holder dig væk fra det område og dermed mister du omsætning.

Tilmeld nyhedsmail og opdag dine gode Feng Shui retninger

Kh Zimon August

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg