Dit hjem hvisker til dig, lytter du?

De færreste af os anerkender, hvor sensitive vi faktisk er overfor energien i vores hjem og omgivelser. Vi har med tiden vænnet os til, at energien er på en bestemt måde og måske tage ansvaret for noget, som ikke er vores egen skyld.

Men lad mig spørge dig dette spørgsmål: Hvordan er din søvn?

Vågner du op træt og øm? Vågner du op rullet sammen i det ene hjørne af din seng hver morgen? Laver du overspringshandlinger for at undgå at gå i seng -for så at vågne op kl 4 om morgenen og ligge dig til at sove på sofaen i stedet?

Da vi ligger stille i mange timer, når vi sover og er i en ubevidst tilstand, så kan kvaliteten af vores søvn fortælle os en del omkring den stress, som vores krop er påvirket af. Enten fra det vi har spist/tænkt/gjort fysisk, men også stressen fra vores omgivelser.

Når en seng f.eks. er placeret over en geopatisk stresslinje (Geo=Jord Patisk = Pathos fra græsk, læren om Sygdomme), der befinder sig under Jordens overflade og skyldes f.eks. vand, så vil det skabe en bestemt form for stress af kroppen. Vi vil ubevidst rykke os væk fra noget, som ikke føles godt. Så enten opdager vi, at vi går sent i seng, eller prøver at stå tidligt op for ikke at være i sengen - eller måske rykker til sofaen eller en anden seng for at få lidt søvn!

Børn er især kendt for dette!

En klient kontaktede mig fornyeligt for at få mig til at tjekke hans 18 måneder gamle datters soveværelse. Hans hjem havde været renset allerede inden datteren blev født, og hun var et glad tilfreds barn, som elskede sit soveværelse og aldrig havde problemer med at gå i seng og sove.. Indtil fornyeligt.

Nærmest fra den ene dag til den anden, så havde hun modstand mod at gå i seng. Græd sig selv i søvn og vågnede flere gange om natten. Intet havde forandret sig i deres liv, og det eneste klienten kunne tænke på, var at kontakte mig og se om energien i rummet havde forandret sig.

Da jeg tjekkede rummet fandt jeg en geopatisk stress linje, som gik lige igennem hendes seng. Uanset hvor hun rykkede sig hen, så kunne hun ikke komme væk fra stress linjen. Jeg fik rettet op på energien med jord akupunktur og hun sov igen "som en baby", og blev hendes normale glade og tilfredse selv.

Vi må ikke glemme at Jorden er et levende væsen, og ligesom os - så fortsætter hun med at udvikle sig og vokse. Disse forandringer kan påvirke vores omgivelser, og alene det af vide, at forandringerne kan komme fra vores omgivelser kan spare os en masse tid, penge og frustration når vi har ledt efter løsninger andre steder!

Jorden vil fortsætte med at forandre sig, og at lære selv at lave Jord Akupunktur vil være en af de mest værdifulde evner, som du kan lære for at hjælpe dig selv, din familie, venner og klienter.

Du kan læse mere om Jord akupunktur her: Hvad er Jord Akupunktur?

Og tilmelde dig kurset i Jord Akupunktur: Kursus Jord Akupunktur

Tilmeld nyhedsmail og modtag gratis ebog med dine 4 bedste Feng Shui retninger

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg