Hvad vil dine kæledyr gerne fortælle dig?

I dette korte blogindlæg vil jeg bede dig lægge mærke til vores yndlings firbenede venner! Hvor bruger dine katte og hunde meget tid i dit hjem?

Din hund er her for at bringe dig positiv energi. De møder dig hver dag med logrende hale, de opmuntrer dig, når du lige mangler et boost og elsker dig betingelsesløst. For at give dig positiv energi vil de faktisk lede efter de steder i dit hjem, hvor der er mest positiv energi og dele det med dig!

Din kat beskytter dig mod negativ energi i dit hjem, som de er i stand til at absorbere og få sluppet, når de slikker det af eller giver slip på det i solen.

Hvis du har en hund eller kat, så bemærk hvor de bruger mest tid, når du ikke er hjemme. Det vil give dig en idé om, hvor der er positiv eller negativ energi i dit hjem. Hvis der f.eks. ikke er nok positiv energi indenfor i hjemmet, så vil hunden finde et sted udenfor dit hjem for at absorbere energien.

Én oplevelse med Jord Akupunktur kan illustrere dette. Jeg var ude i et hjem, hvor de havde en stor hund, som brugte det meste af dens tid i en baghave omkranset af hegn. Jeg fandt en del stresslinjer og en negativ spiral i selve huset, og sørgede for at rense i haven også, så hunden blev støttet. Ejeren kontaktede mig et par uger senere, og fortalte mig at hunden som konstant var løbet væk, kun var løbet væk én gang efter Jord Akupunkturen i 5 minutter og var vendt hjem til den positive energi i haven, og ikke løbet væk siden!

Når du lære at lave jord akupunktur selv eller får en jord akupunktør ud til din hjem og have, så støtter du ikke kun dig selv og din familie, men også dine kæledyr. Hvilken fantastisk gave at give vores kæledyr, som vi elsker så højt! Jeg vil opmuntre dig til at bruge lidt tid i denne her uge, og bemærke hvor dine kæledyr er længst tid. Hvis du ikke har nogle selv, så kan det være sjovt at bemærke kæledyrene hos dine venner eller familie! :)

Du kan læse mere omkring Jord Akupunktur her: Jord akupunktur

Lær selv at lave jord akupunktur på kursus, klik her - Jord akupunktur kursus

Tilmeld nyhedsmail og modtag gratis ebog med dine 4 bedste Feng Shui retninger

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg