Hvad er geopatisk stress? Jordstråling?

Én af de ting, som jeg møder allermest i mit arbejde som Jord Akupunktør er geopatisk stress og specielt underjordisk vand, som der er meget af i Danmark (Jordstråling bliver det tit kaldt på dansk, men det er faktisk en del af Feng Shui og andre traditioner for mange tusinde år siden).

Geopatisk stress er en forstyrrelse eller forvrængning i Jordens elektromagnetiske felt (Schumann resonansen). Jorden resonerer ved den elektromagnetiske frekvens af ca. 7,83 HZ - Schumann resonansen ligger indenfor grænsen af Alpha hjernebølgen i mennesker. Schumann resonansen blev identificeret af en tysk forsker W.O. Schumann i 1952, som frekvensen af Jordens magnetiske felt.

Pudsigt nok, så arbejder jeg meget med de frekvenser i lydhealingen, hvor to af mine stemmegafler er 7 gange 7,83 hz og 8 gange 7,83 hz. Det har efter min erfaring en meget afslappende og beroligende effekt, når vores krop befinder sig i alpha hjernebølge, hvor den automatisk går i healingsfasen, større koncentration og velvære.

Hvad kan skabe geopatisk stress?

Underjordiske vandårer, elektricitet, stråling, EMF, brudlinjer/forkastningszoner og mere kan skabe forstyrrelser i Jordens naturlige frekvens og hermed skabe f.eks. geopatisk stress / jordstråling.

Hvis man sover eller bruger en del tid i geopatiske stress zoner, så kan det have en negativ indvirkning på vores helbred og velvære, da det skaber en forstyrrelse af jordens naturlige frekvens, som er sundest for os at befinde os i.

Hvor længe har man kendt til geopatisk stress?

Vores forfædre har kendt til geopatisk stress i mange tusinde år. I Feng Shui kaldte man geopatisk stress for "Dragens kløer" eller "underjordiske dæmoner". I oldtidens Rom testede de områder, hvor de skulle bygge ved at lade får græsse i et potentielt byggeområde i ét år, og derefter dissekere fårene, for at se på hvor sunde deres organer var (ja det siger lidt om effekten på mennesker også). Den romerske arkitekt Vitruvius var blandt andet bevidst om geopatisk stress.

Hippokrates beskriver vigtigheden af placeringen af bygninger i forhold til helbredet. Bayrer (Bayern i Tyskland) ville anlægge myrehøje i mulige soveværelser, for at se om myrerne kunne lide området eller ej (da myrer elsker geopatisk stress).

Den tyske forsker Gustav Freiherr von Pohl som navngav geopatisk stress kom til konklusionen efter omfattende forskning at geopatisk stress kan have en negativ indvirkning på helbredet. 7,83 HZ var i hans forskning den neutrale og sunde zone, men der kunne findes geopatiske stress zoner op til 250 HZ (meget kraftig beta vibration), som kunne svække immunforsvaret.

Hvilke dyr kan lide geopatisk stress og hvilke kan ikke lide det?

Nogle dyr elsker og trives ovenpå geopatiske stress linjer, mens andre undgår det.

Dyr som kan lide geopatisk stress er: Hvepse, slanger, katte, myrer og myg f.eks. Bemærk dog at katte også elsker varme og rolige steder, så det er ikke altid at kattens yndlingssted er et tegn på geopatisk stress.

Andre dyr som undgår geopatisk stress /jordstråling eller blive syge af det: Hunde, heste, bier som regel, grise, får, høns og en lang række andre dyr.

Hvilke andre tegn er der på geopatisk stress linjer?

Der kan være andre tegn i omgivelserne og i én selv. Det er f.eks.

1) Du vågner aldrig op veludhvilet og har det faktisk dårligere om morgenen

2) Du har en fornemmelse af, at der er noget galt i dit hjem - det føles ikke rigtigt

3) Du har en svær sygdom, som ikke reagerer på den behandling du modtager, eller faktisk er blevet en del værre, efter du er flyttet til et nyt hjem

4) Huset har en historie som et "sygt hus", hvor folk tit er syge.

Der kan være revner i væggene, eller ekstra meget fugtighed i hjemmet som tiltrækker skimmelsvamp. Der er ofte mange grantræer og fyrretræer i området, eller måske piletræer. Eller huller i hækken/planter som går ud hele tiden.

Jeg har haft mange sjove eller pudsige oplevelser med geopatisk stress igennem årene. Min lejlighed er bygget ovenpå en underjordisk å og har derfor skabt mange problemer med mit helbred, indtil jeg fik det neutraliseret for en del år siden med jord akupunktur. Til trods for uddannelse i holistisk ernæring og livsstil og sund levevis var det umuligt at blive rigtigt rask.

Fornyligt oplevede jeg, at jeg vågnede op med en smerte i siden af ryggen og på min højre arm. Jeg oplever tit, at mange har en tendens til at give sig selv skylden, hvis det skulle ske. Men jeg tjekkede for ny geopatisk stress.

Ganske rigtigt, jeg fandt en ny brudlinje eller forkastningszone (der er ikke meget af det i Danmark, men lidt er der), som kom fra højre side og ramte mig først på siden af ryggen og højre arm. Ved at lave lidt "Jord akupunktur" og placere en kobberpind det rigtige sted er det let at fjerne heldigvis.

I gamle dage bad man bare folk om at rykke på deres seng, eller lavede meget avancerede og dyre løsninger som sjældent gav holdbare resultater. Den moderne Jord Akupunktur har rykket sig gevaldigt og effekten kan måles indenfor 3 sekunder af placeringen af kobberet som en slags "akupunkturnål" for Jorden.

Rigtig mange med kroniske rygproblemer ville have glæde af at tjekke for geopatisk stress linjer som supplement til de andre tilgange de følger. Ellers kan man skifte madras og seng mange gange, og går til alle mulige forskellige behandlinger uden held.

De fleste kender til Radon som er en usynlig radioaktiv gasart, men geopatisk stress er på mange måder et endnu ukendt fænomen i Danmark og alt for få studier er lavet på det endnu i Danmark.

Du kan selv lære at finde geopatisk stress linjer på kurset i Jord Akupunktur: Læs mere og tilmeld dig her

Eller book mig eller en af mine elever til en session - klik her

* En forkastning er en brudzone i jordskorpen og de dybeste forkastninger deler Jorden i sektioner af tektoniske plader. Disse går ned gennem Jordens skorpe og øverste kappe.

Tilmeld dig lydhealingen af ryg problemer online her:

Tilmeld nyhedsmail og modtag gratis ebog med dine 4 bedste Feng Shui retninger

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg