Er dit barn negativt påvirket af dine omgivelser? 7 tegn at kigge efter.

Der er 7 tegn, at se efter, hvis du tror, at dine børn bliver negativt påvirket af deres omgivelser. Læg specielt mærke til dem, når i er flyttet til et nyt hjem.

1. Er de bange for at gå ind i et bestemt rum eller område af dit hjem?

2. Har de ustyrlige raserianfald, som starter pludseligt?

3. Vågner dine børn op om natten med mareridt, kampsvedende eller har andre udfordringer om natten?

4. Vil de kun sove, hvis der er et lys tændt?

5. Vågner de med mørke cirkler omkring deres øjne?

6. Fortæller dine børn dig, at de kan se en mand/kvinde eller noget andet i huset, som du ikke selv kan se.

7. Forandrede de personlighed efter en flytning?

Ikke alle børn reagerer på samme måde, når de ser eller fornemmer en negativ energi i deres omgivelser, så derfor har jeg skabt denne korte liste som oversigt.

Man kunne også se på hvorvidt de trives i skolen og helbredsproblemer. Plus når de kommer op i teenagealderen, så vil en lav energi i omgivelserne typisk få børnene til at blive tiltrukket af mere hård musik, omgivelser og mørkt tøj end ellers. Det kan selvfølgelig også være helt normalt :)

Men vigtigst af alt, er at du snakker med dine børn og spørger dem ind til hvad de fornemmer og føle. Selvom du måske ikke føler det samme, så skab et trygt miljø for dem at snakke om det i. Og lær dem, at de er kærlighed og at elske sig selv, er forudsætningen for alt.

Book en Jord akupunktur session og få hjælp til dit barn (autisme, ADHD, OCD og andre diagnoser har oplevet af det har hjulpet at få fjernet stressen - derudover børn med mareridt og sengevædning)


Tilmeld nyhedsmail og modtag gratis ebog med dine 4 bedste Feng Shui retninger

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg