Opnå dine drømme i 2018! Styrk dit held med et vision board & Feng Shui

Én af de ting jeg altid selv laver hvert år i min Feng Shui, for at starte det nye år på den bedste måde, er at lave en drømmetavle. En drømmetavle eller et vision board som det hedder på engelsk fortæller universet, hvad du gerne vil tiltrække. Hvis du i forvejen arbejder med at sætte mål, så er dette bare en ekstra måde, at tiltrække 33% mere held og støtte fra dine omgivelser.

Tag et stort stykke papir til det eller noget lignende, hvor der er nok plads. Toppen af drømmetavlen svarer til kompasretningen syd – da solen altid er på toppen, nord er så omvendt altid i bunden, øst er til venstre og vest til højre. Del så dit papir op i de 8 kompasretninger i lige store dele med denne viden.

Fyld så de pågældende kompasretninger med billeder og mål af hvad du gerne vil have, som om tingene allerede er opfyldt.

Det kan være alletiders sjov opgave for hele familien, at lave hver sin drømmetavle med udklip fra magasiner og foto, masser af farveblyanter og andet kreativt.

Fokuser især på dine 4 gode retninger først baseret på dit Kua tal – dvs. din succes retning, helbred, forhold og generelle harmoni og vækst.

Brug billeder, som du forbinder dig med. Hvis du gerne vil være en succesfuld forfatter, så placer et billede af en succesfuld forfatter i din succesretning eller nordøst, som står for bøger.

I dine 4 mindre gode retninger kan du placere mere generelle ting, som er gode generelt i disse retninger. F.eks. så er nord forbundet med fremtiden, så du kan placere billeder med vand og flow, og en som har en god fremtidsplan i denne retning.

God fornøjelse! :)

Tilmeld nyhedsmail og modtag gratis ebog med dine 4 bedste Feng Shui retninger

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg