Muskeltestning kan forbedre din Feng Shui

Din krop er et fantastisk instrument - én som du faktisk kan bruge til at forbedre effektiviteten af din Feng Shui praksis.

Din krop ved når energien i dit miljø er godt for dig eller når flowet af energi ikke støtter dig. Med en simpel test kaldet muskeltestning, kan du bestemme hvorvidt dine kure og aktiveringer som du har placeret er gode for dig, dine venner og familie.

Muskeltestning er udviklet af i 1960erne af kiropraktoren George Goodheart og er hovedsagligt benyttet indenfor kinesiologien, hvor Goodhearts (dejligt efternavn) mente at kroppen er et netværk af energikanaler og et kortsluttet eller blokeret område, ubalancer mm. kunne opdages ved at vurdere muskelstyrke og tonus.

Når musklen bliver svag er svaret "nej" og "ja", hvis den ikke bøjer sig for presset.

Prøv at gøre det med en ven:

1. Stå sammen - vedkommende som vil besvare spørgsmålet løfter hans/hendes arm op - enten ud foran sig eller til siden. 2. Testeren forklarer at han eller hende vil spørge et spørgsmål og så benytte et let tryk på personens arm. Og vedkommende som bliver testet skal let modstå trykket.

3. Testeren bedømmer hvordan et "ja" og et "nej" føles som - det kan tage et par forsøg.

4. Testen kan sige "vis mig et ja", det kan tage et par forsøg.

5. Testen kan nu spørge sit spørgsmål og se hvad svaret bliver.

Visse problemer hvis vedkommende som bliver testet forbliver svag mod trykket er at testeren evt. skal lette trykket eller at vedkommende ikke fokuserer, forstår spørgsmålet eller at de skal modstå trykket. God fornøjelse! :)

Book en professionel Feng Shui ekspert her:

Tilmeld nyhedsmail og modtag gratis ebog med dine 4 bedste Feng Shui retninger

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg