Mester dine omgivelser

Feng Shui handler om at mestrer energien i dit hjem og står for 33 % af ens held ifølge Feng Shui.

Gå aldrig imod flowet, gå altid med det.

Når Feng Shui fortæller dig, at der er en forhindring på din vej/flow, så kan du forberede dig på det, fordi Feng Shui giver dig redskaberne til at gøre det. Du behøver ikke stoppe dit liv, bare arbejde med energien som er tilstede.

Én ting man skal forstå er, at der til tider er meget yin energi - yin energi kan betyde, at du bliver nødt til at være forberedt på at tage det stille og roligt. Hvor tingene ikke går så hurtigt, eller du er nødt til at kigge indad for at finde inspiration og tænke over en ny fremtid.

Yin handler om at tillade sig selv at modtage. Yang tillader dig at give. I yang øjeblikke giver du til universet, til folk, til dine produkter og ting du har skabt. Men hvis du ikke har samlet nok energi ved at modtage i dine yin øjeblikke, så kan du ikke gå udad når du har behov for det.

Det er lidt ligesom at rafte ned af en flod, hvis du er al tiden i det tumulte vand bliver du træt. Du behøver rolige vande som pause. Selvom det er spændende at bruge "loven om tiltrækning" til at skabe overflod, så behøver vi også tid til at nyde roen, slappe af og opleve et øjebliks fred.

At arbejde imod energien vil betyde dobbelt arbejde og du vil skulle bruge din vilje så meget, at der vil ikke være noget tilbage til de tider, hvor det gælder om at handle.

Når man forstår disse universelle love så kan man enten arbejde med eller imod dem, men de universelle love skifter ikke. En sand mester kæmper aldrig mod energien.

Hvis stedet føles energetisk korrekt, så har du kureret og aktiveret nok, hvis det ikke føles i orden, så tilføj nogle flere kure. Tro ikke på, at det kun er dig. Nægt ikke dine følelser - Hvad DU føler er DIN sandhed og du er mesteren af dine omgivelser.

Få de seneste nyheder, tips og tricks via Facebook: Book certificeret Jord Akupunktør og Feng Shui ekspert:

Tilmeld nyhedsmail og modtag gratis ebog med dine 4 bedste Feng Shui retninger

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg