Lær Jord Akupunktur selv

Det er som sådan ikke svært at lave Jord Akupunktur og finde stresslinjer fra jorden (jordstråling), det kræver kun én ting - balance!

Når vi spørger, så laver vi oftest den fejl at spørge om ting der omhandler os selv personligt - og hvis ikke man er i den rigtige tilstand, så får du enten ikke noget svar, eller et helt forkert!

For at få den optimale balance, så sørg for at have fokus på ét punkt én armslængde op over hovedet. Det er dit kvantepunkt, hvor du får adgang til dit højere selv og kommer ud af personligheden. Det punkt, hvor din højre og venstre hjernehalvdel mødes - og ikke dominerer hinanden. (Den logiske og kreative side)

1. Læg din intention i dem, før du benytter dem - husk det er dine personlige! Lad ikke andre lægge deres energi i dem. Intentionen kan være "Jeg bruger disse dowsing pinde til at opnå større harmoni, balance og helbred for mig selv, mine familie og venner samt at jeg får klare svar".

2. Når de åbner sig er det lig med et ja

3. Når de holder sig lukkede, er det lig med et nej

4. Hvis de krydser - åh nej, så er du ikke i den helt rette tilstand - prøv igen :)

Sidst men ikke mindst, husk objektiviteten! Når der er følelsesmæssige eller tankemæssige stormvejr, så vil du ikke få effektive og gode svar!

God fornøjelse med at rense selv :)

Deltag i kursus og lær jord akupunktur selv

Book en certificeret jord akupunktør, klik her:

Tilmeld nyhedsmail og modtag gratis ebog med dine 4 bedste Feng Shui retninger

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg