Husrensning – space clearing, kan man hjælpe ånder videre?👻

Det korte svar er JA!

Husrensning virker ret mystiske ting for de fleste mennesker, men da alt dybest set bare er energi, så vil det måske bedre give mening for dig, at vores følelser, tanker og afdøde kan sidde fast og have brug for at blive hjulpet på vej videre.

Når jeg ændrer energien i dit hjem gør jeg det i tre dele. I dette blogindlæg vil jeg snakke lidt omkring det tredje skridt – nemlig en husrensning.

Det første skridt, for at ændre energien, er at finde og fjerne de stresslinjer fra jorden, som påvirker dig og din familie vha. Jord Akupunktur. Det andet skridt er, at dirigere den nye energi rundt ved hjælp af Feng Shui.

Det tredje skridt påkrævet for at ændre energien i dit hjem sker via en husrensning. Nedenfor er nævnt en række energier, der bliver udrenset under en husrensning (ikke kun ånder).

Book tid til en professionel session

Følelsesmæssig energi

Som de fleste efterhånden er bevidste om, så er alting energi. Dette inkluderer også energien skabt af vores følelser og tanker.

Jeg har efterhånden hørt om flere ejendomsmæglere, der er bevidste om dette på et eller andet niveau.

Ejendomsmæglere med en del erfaring kender til mange hjem, der jævnligt kommer på markedet igen for at blive solgt. Disse hjem bliver ofte kendt som ”skilsmisse hjem” – da alle par som flytter ind i disse hjem ender med at blive skilt efter 2-3 år.

Det kunne skyldes specifikke stresslinjer i energien fra jorden, som skaber stress i deres forhold. Det kunne også skyldes følelsesmæssig energi skabt af et par, der har været igennem en skilsmisse. Forestil dig f.eks. følgende:

Et par køber et nyt hjem og er spændt på deres nye liv sammen i det nye hjem. I løbet af nogle måneder eller nogle ganske få år, så forværres dette forhold og bliver nu et stort skænderi og kamp imellem parterne, der afsluttes i en grim skilsmisse.

Al denne energi, som parret har skabt forbliver i huset efter de er flyttet ud. Jo mere intens den energi det første par skabte, jo mere vil det påvirke de fremtidige par, som flytter ind i dét hjem.

Forestil dig nu, at et andet par, som ikke er bevidst om den energi, der tidligere er blevet skabt i huset flytter ind.

Overstående mønster bliver nu gentaget indtil huset til sidst bliver kendt som et “skilsmisse hjem”.

Det samme kan ske med en hvilken som helst anden energi, som er blevet skabt i hjemmet, før du flyttede ind.

Sorg, vrede, jalousi er alle energier, som skaber en kraftig tunghed i dit hjem, og som forbliver i hjemmet, hvor det påvirker alle som bor og lever der.

Mental energi

Mental energi er skabt af vores tanker.

Hvis nogle som har boet i hjemmet, eller som for nuværende bor der, konstant er i en tilstand af frygt, bekymring, skyld, skam og lignende, så er de godt i gang med at skabe og samle mørk og tung energi – en energi der samler sig i hjemmet ligesom tordenskyer.

Energier der gør hjemmet mørkere og skaber en mere trykket stemning.

Dette påvirker alle i hjemmet og kaster et tæppe af tunghed over hjemmet.

Rens din energi med denne meditation på hjemmesiden.

Spirituel energi

Spirituel energi er den energi, som vi oftest kender for spøgelser eller ånder.

Det er den energi, som kan forblive i hjemmet selv efter en person er død.

Når nogen dør, så kan der ske adskillige ting, som kan fastholde dem i denne dimensions oplevelser.

1. Hvis døden indtræffer på en traumatisk måde, så vil ånden gå i en tilstand af chok og vil ikke vide, hvordan de skal forlade denne dimension.

2. Hvis personen som døde var meget knyttet til en person, sted eller ting, så kan de forblive fanget i denne dimension.

3. Nogle gange vil den eller de personer som er blevet efterladt fastholde så stærk en tilknytning og nærmest tvinge deres kære til at blive, at de ikke kan komme videre. I stedet for at give slip på dem og lade dem komme videre i deres udvikling.

Utrolig mange mennesker som jeg kender, og har mødt igennem årene, har haft en oplevelse af at se eller føle en ånd i deres hjem. Ofte har de dog været for bange til at fortælle andre omkring deres oplevelser. Enten fordi de regnede med andre ikke troede på dem eller så dem som skøre.

Børnene der vokser op i dag begynder at se ånder oftere og oftere, så er det vigtigt, at vi er opmærksomme på, hvad de fortæller os og tror på dem.

Det er også vigtigt, at man ved hvordan man kan hjælpe børnene der ser disse ånder. Enten ved at hjælpe til med at forløse ånderne eller finde nogle som kan sende dem videre.

Energi bragt ind i hjemmet:

Energi sætter sig fast på møbler, smykker og andre ting. (Husk, alting er energi!).

Antikke møbler og smykker, som er gået i arv i familien kan muligvis indeholder andres energi, og en energi som du formentlig ikke vil have i hverken dit hjem eller energi felt. Sørg for især at skifte glasset i antikke spejle!

Energien fra fortidige hændelser:

Enhver traumatisk eller voldsom hændelse der sker i et område skaber energi, som vedbliver med at eksistere og påvirke andre.

Et fremragende eksempel på en tidligere traumatisk hændelse der forårsagede dette kom, da jeg arbejdede med en klient, der vidste, at der var negativ eller fastlåst energi uden for hans soveværelses vindue. Han boede tæt på et diskotek og hver fredag og lørdag efter det lukkede, gik mange par tilbage til deres biler eller hjem, og stoppede lige under hans soveværelsesvindue, hvor de begyndte at skændes. Nogle gange højt og nogle ville sågar slå op og afslutte deres forhold.

Da jeg tjekkede op på energien, som var skabt på dette sted, så fornemmede jeg et par, der kom op og skændes. Og det endte med, at manden stak sin kæreste ned og dræbte hende.

Nu skete der ikke flere drab på det sted sidenhen, men pga. den intense energi, som var skabt af den første hændelse, så blev det ved med at tiltrække par, som ikke havde løst deres problemer og et skænderi var stensikkert på dette sted.

Større og endnu mere traumatiske hændelser kan skabe endnu tungere energi, og folk kan blive påvirket af det, når de flytter ind i det nabolag.

Alle af de overstående energi bliver forløst og fjernet, når du booker en husrensning/space clearing.

En husrensning er allerede inkl. i en Jord Akupunktur & Feng Shui konsultation, men en husrensning kan blive booket separat.

For at booke en Jord Akupunktur eller husrensnings konsultation, så klik her.

Tilmeld nyhedsmail og modtag gratis ebog med dine 4 bedste Feng Shui retninger

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg