Få mere klarhed i dit liv med Feng Shui!

Der er 3 facetter, som jeg benytter en del i mit arbejde med at booste energien i folks hjem med Feng Shui. Renhed/hvid, elfenbenshvid/gennemsigtighed samt havblå/klarhed Feng Shui er alletiders redskab til mere klarhed, da omgivelserne arbejder for eller imod dig 24/7 - 365 dage om året. At rydde op i vores underbevidsthed bliver væsentligt lettere med denne ekstra støtte.

Elfenbenshvid - yin energi, som står for gennemsigtighed og klarhed over sine valg.

At placere mere hvidt, eller bringe ind mere hvidt lys ind kan bruges, når man føler at ens tanker og følelser er kaotiske eller rodede.

Når tingene ikke rigtig rykker sig eller folk træder over ens grænser. Et godt sted at placere noget hvidt er mod Vest. Elfenbenshvid aktiveres også mod Vest. F.eks. når man gerne vil fjerne rod, blive mere organiseret og få styr på tingene samt fjerne blokeringer i flowet af energi, forvirring og depression. Gør din hovedindgang ren og fri fra jakker og sko, der står fremme. Det første der skal møde én bør være opløftende. Det gælder især hvis man ikke har mulighed for at få styr på de resterende rum i ens hjem, at indgangen er organiseret og pæn. Og så det fuldstændige basale i Feng Shui - lær at give SLIP på ting som du enten ikke behøver eller holder af mere. 25% af alt hvad du ejer kan man som udgangspunkt sige - og ja, det er temmelig drastisk. Del det evt. op i 3 bunker 1. Behold - holder af og bruger 2. Måske - skal evt. sorteres til sommerbrug, skal lige have en måned til at se, om man faktisk savner det. 3. Smid ud, giv væk, sælg - holder ikke af, og bruger ikke. Har tit oplevet folk som har haft ting helt tilbage fra de var unge og i deres barndom, som ikke længere repræsenterede dem, eller sågar fra perioder i deres liv, hvor de var deprimerede og fastholdte billederne, som de købte i den periode (som så også var temmelig deprimerede). Det har en tendens til at tynge os ned. Vores omgivelser er dybest set en refleksion af hvad du man har tænkt og det kræver handling at skabe forandring. Start småt, ikke hele lejligheden eller hjemmet på én gang. Måske en reol, indgangen, under sengen mm til en start.

Havblå - Klarhed af din intention og få dit mål kommunikeret ud til universet

  • Kommuniker med mere klarhed, og undgå misforståelser i dine forhold

  • Udtrykke dine behov og ønsker mere klart

  • Få klarhed over dit næste skridt i dit liv

- Gør dette ved at placere noget havblåt, en ting eller bare farven mod Nord.

- Skab mere klarhed i dit firma eller studie, ved at placere ting i havblå på dit skrivebord. Havblå Post-its f.eks.? Eller kuglepenne mm.

- Vis omverdenen i indgangen, at der er en succesfuld og harmonisk familie/person/firma, som bor der, ved at have et gyldent navneskilt på døren og kun have billeder, som repræsenterer glade mennesker ved indgangen. Fjern mørke eller deprimerende billeder.

- Sørg for at alle springvand, aquariums og lignende er rene for at sende det klareste budskab omkring overflod til universet, da havblå er forbundet med elementet vand.

- Rens ud omkring din seng - sørg for, at der kun er ét billede af dig og dine kære, et lys og én inspirerende bog. Ryk alle andre bøger ud af dit soveværelse, da de påvirker din underbevidsthed.

- Sørg for, at fjerne rod under din seng, da det kan skabe problemer med at gøre dig groundet og tage beslutninger.

- Hvad der hænger over din seng påvirker dig. Sørg for at de billeder du placerer signalerer romantik og succes. Undgå billeder med vand, som skaber mere kaotiske følelser.

- Allervigtigst, beslut dig for, hvad du gerne vil have - og bed om klarhed, når du er usikker. Lyt til svaret der kommer indefra!

Vil du have mere hjælp til klarhed? Så book en professionel energiboost session.

Tilmeld nyhedsmail og modtag gratis ebog med dine 4 bedste Feng Shui retninger

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg