Jord Akupunktur & Feng Shui konsultation?

En Jord Akupunktur & Feng Shui konsultation laves hos dig, men kan også gøres på afstand via Skype. Jeg har været rundt og rette op på hjem og grunde over det meste af Danmark og visse steder i Europa og oversøs. Uanset om der sker online eller hos dig, så virker begge dele effektivt til at rense dit hjem, grund eller forretning for negativ energi.

Hvad sker i løbet af en Jord Akupunktur konsultation?

I løbet af en konsultation, så tjekker jeg først det nuværende energi niveau i hjemmet.

Dette giver mig en indikation af, hvad der foregår i hjemmet for nuværende og hvorvidt hjemmet støtter op omkring dig og din familie energimæssigt eller ej.

Hvis energiniveauet er negativt, så er der højst sandsynligt en negative hvirvel/vortex,

eller en overflod af stresslinjer, som skaber denne aflæsning af energiniveauet.

Når energiniveauet er mellem minus 10 til plus 10 er det i den overvejende neutrale zone.

Hvis energiniveauet er positivt, så tjekker jeg om energiniveauet matcher med de mennesker, som bor i hjemmet. Nogle gange, selvom energiniveauet er positivt, så støtter det ikke energimæssigt op omkring familien der bor der.

Et eksempel på dette var et hjem, som jeg dowsede, hvor energiniveauet var plus 9. Da jeg tjekkede moderens energiniveau var det plus 24. Det ultimative udfald af en dowsing konsultation er, at øge og forbedre energi niveauet i hjemmet, så den vibrerer højere end din egen energi og derved støtter op og opløfter dig og din familie energimæssigt.

Jeg forklarede hende, at selvom energi niveauet var positivt, så støttede det ikke familien og de ville føle sig drænet eller sågar ”trukket ned” efter, at have brugt for lang tid i deres hjem. Hun bekræftede denne oplevelse, og forklarede at den længste periode hvor familien var hjemme var i løbet af weekenden, og når de kom til søndag eftermiddag, så ville alle i huset være udmattede og trætte, og ville begynde at finde på ting at lave udenfor hjemmet.

Når først jeg har bedømt energi niveauet og aflæst dette, så begynder jeg at “kurere” og fjerner de negative stress linjer. Det kunne være så forskellige ting, som problemer med vandårer, strøm, tidl. hændelser, karmalinjer, mobilstråling mm.

Husrensning:

Det andet vigtige aspekt af dowsing er husrensning. Uden en husrensning af hjemmet og grunden, så vil energien skabt af dig, din familie, tidligere beboer og tidligere oplevelser og hændelser i området hænge fast og fortsætte med at have en negativ effekt på dig og din familie. Du kan læse mere omkring husrensning lige her:

Et meget simpelt eksempel på dette var et hjem, hvor jeg lavede husrensning og fornemmede, at der havde været en elektronikbutik et par år tidligere tæt på hjemmet. Selvom butikken ikke længere var der fysisk, så var energien skabt af ejeren og de ansatte samt de folk som handlede der stadigvæk til stede.

Selvom det ikke var en negativ energi, så var den en overvældende maskulin energi, og jeg følte at kvinden, som boede i hjemmet ville have det svært ved at føle og skabe en feminin energi i sit hjem. Jeg fortalte parret omkring energien jeg fornemmede, og de begyndte at grine, da kvinden netop havde givet udsagn for dette mange gange siden de var flyttede ind i hjemmet. Hun følte, at hun var totalt omgivet af maskulin energi og havde arbejdet meget intensivt på at bringe et mere feminent touch til hjemmet. Igen, det var ikke en negativ energi, men energien holdt tingene ude af balance. Vi har behov for en balance mellem de feminine energier og de maskuline både i os selv og i vores hjem.

Den sidste ting jeg gør, når jeg har fjernet stresslinjerne og lavet husrensningen er at tage en ny måling af energien I hjemmet. Jeg foretrækker, at energi niveauet er plus 33 eller højere, da dette niveau vil hjælpe folk i hjemmet med at nå en højere bevidsthed.

Hvad er resultatet af dette arbejde?

Personerne der bor i hjemmet sover bedre, har en større følelse af velvære og afslappethed i deres hjem, er mere inspireret på flere fronter og generelt sundere og mere energifyldte. Dit hjem kan igen blive et godt sted at være!

Når energien er blevet løftet, kan man gå videre til næste skridt og arbejde med Feng Shui aftalen, hvor vi går igennem rum for rum og indretter, så din personlige energi styrkes mest muligt og du får det optimale ud af det forhøjede energi niveau.

Man kan sige, at hvor Jord Akupunktur løfter energien så er Feng Shui som dirigenten, der leder den nye energi rundt på den mest harmoniske måde for dig og din familie.

Du kan booke en Jord akupunktur & Feng Shui konsultation lige her:

Tilmeld nyhedsmail og modtag gratis ebog med dine 4 bedste Feng Shui retninger

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg