4 Feng Shui tips til en god Skolestart/studie!


1. Begynd altid et nyt skoleår helt fra bunden af. Tag nyt tøj på den første skoledag, så du undgår at tage gammel energi med fra sidste år. Gerne ha nye blyanter og kuglepenne i dit penalhus. 2. Forbered dit værelse og specielt dit skrivebord ved at placere nye billeder i dit succesområde og fjern gamle. Hæng noget op, som forbinder sig med det nye skoleår, såsom at lære et nyt sprog eller et nyt fag.

3. Sørg for at du sidder i en god Feng Shui retning for dig selv, når du sidder ved dit skrivebord (eller hvorend du plejer at lave lektier og studere). Sørg for at du har en solid væg bagved dig og en stol med et højt ryglæn. Hvis du ikke kan se indgangsdøren til værelset fra hvor du sidder, så få et lille spejl, som spejler døren, så du kan se den. 4. Forbedr dine relationer ved at hænge nye billeder af dig og dine venner. Også gerne en lap papir med dine nye lærer i dit forholds/relationsområde. Hvis du har et yngre barn, så kan du holde en legeaftale i løbet af den første måned, hvor dit barn er startet i skole og tag nye billeder af dit barn og hans/hendes venner. Gymnasieelever kan tag et kamera eller med deres mobil, når de holder en fest eller et andet arrangement, som de kan hænge op på deres værelse.

Hvis dit barn har problemer med at sove og koncenterere sig kan det have udfordringer med energien i deres værelse. Sørg for, kigge efter disse 7 tegn: Læg specielt mærke til dem, når i er flyttet til et nyt hjem. 1. Er de bange for at gå ind i et bestemt rum eller område af dit hjem? 2. Har de ustyrlige raserianfald, som starter pludseligt? 3. Vågner dine børn op om natten med mareridt, kampsvedende eller andre udfordringer om natten? 4. Vil de kun sove, hvis der er et lys tændt? 5. Vågner de med mørke cirkler omkring deres øjne? 6. Fortæller dine børn dig, at de kan se en mand/kvinde eller noget andet i huset, som du ikke selv kan se. 7. Forandrede de personlighed efter en flytning? Du kan booke en tid til en Jord Akupunktur & Feng Shui session online, hvor jeg går ind og retter op på energien i barnets værelse. Klik her

Tilmeld nyhedsmail og modtag gratis ebog med dine 4 bedste Feng Shui retninger

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg