Hvad er Jord Akupunktur?

Ja, de fleste i Danmark kender det nok som jordstråling. Men det er faktisk en ældgammel del af Feng Shui og mange andre tradtioner verden over.

Det virkede som magi for mig, første gang jeg lavede det og det kan give magiske resultater!

Nedenfor gennemgår jeg nogle af stressformerne man rydder ud i og skaber harmoni! :)

Alt består af energi, både levende ting såsom dyr, planter og mennesker, men også bøger, møbler og hjem har hver deres egen energi.


Jeg bruger vinkelpinde til at bedømme et energiniveau i et hjem. Jeg går normalt efter et energiniveau på over plus 10, da det vil bringe ens energi op i det man kalder alphahjernebølge. Det kan skabe mere healing, glæde, inspiration og kreativitet for en.

 

Et energi niveau på under minus 10, vil føles meget tungt og tømmende for energi, og de som bor der, vil som ofte have en større sandsynlighed for at være deprimeret, være uheldige, syge eller sågar ulykkelige.


Selvom et neutralt energiniveau ikke er dårligt, så er det heller ikke specielt godt. Vi vil jo gerne støttes og hjælpes af vores omgivelser og ikke trækkes ned.

 

Hvordan kan du vide, om der er underjordisk stress i dit soveværelse?


Dybest set, så er energien fra jorden positiv – men nogle steder, så er der stresslinjer der forstyrrer f.eks. brudlinjer, som du nok ofte ser i beton, eller måske endda vise steder i dit hjem (som vist på billedet). Måske kan du forestille dig, når du ser dets effekt på beton og mursten, hvilke udfordringer det kunne give ens knogler, hvis man sov eller sad længe i sådan en stresslinje.


Den helt klassiske form for underjordisk stress er underjordisk vandårer. I Danmark findes der en del af det, og hele mit hjem ligger faktisk ovenpå en underjordisk å (fandt jeg ud af langt senere). Underjordisk vand gør typisk, at du vil opleve uro i benene, dårlig søvn, helbredsproblemer af forskellige art, at du samler væske omkring maven uanset hvilken kur du er på og meget mere.


Energien kan komme dybt nede fra jorden, og dets styrke og effekt afhænger af hvor meget vand, der er, og hvor længe man sidder i det. Folk der sover i et krydsfelt af underjordisk vand vil typisk klage over meget dårlig søvn, uanset hvad de har prøvet af senge, udstyr og naturmedicin.


Når jeg er ude og lave Jord Akupunktur, så oplever jeg typisk, at der er en slags tåge og træt energi på stedet, og fugtighed i området. De planter, som man har placeret i disse stresslinjer vil som oftest dø, medmindre de er med pigge på (og orkideer plejer pudsigt nok godt at kunne lide det).
Man kan opleve, at der ”vandrer” myrer og han myg på de steder med meget underjordisk vand, og når stresslinjen er væk, så vil myrerne forsvinde i løbet af et par dage.


Rigtig mange går fra behandler til behandler, teknik til teknik – og får kun midlertidige bedringer. Lægerne siger, at det alt sammen er i dit hoved måske og kalder det en ”funktionel lidelse”, men din intuition ved bedre. Det kan føles som et mirakel, når man faktisk finder ud, hvor simpelt det er og hvad ens helbredsudfordringer kommer af.


Jord Akupunktur kan let og hurtigt fjerne disse stresslinjer, det tager kun 3 sekunder fra du ligger kobberpindene ned det rigtige sted, indtil energien er lettet. Over det næste stykke tid, så skal du bare tilvænne dig den nye energi, med de justeringer, som kroppen så kommer igennem.


Børn, dyr og planter er de bedste indikatorer for hvor der kan være udfordringer. Hvilke planter trives i dit hjem og hvilke dør? Hvordan sover dit barn, og har de mareridt? Hvor sidder din kat typisk og hvor vil din hund aldrig være?


Jeg er i dag den eneste certificerede jord akupunktør i Danmark, og tager ud personligt over det meste af Sjælland. Ellers kan du booke en online konsultation, hvor jeg tuner ind på energien på afstand, og sender de kobberpinde, der skal bruges til at fjerne stresslinjerne.

 

Modtag gratis e-bog med dine 4 gode Feng Shui retninger samt gratis webinar

Er du i ”stødet”?


Elektricitet er en absolut nødvendighed i det moderne liv – men elektricitet kan også stresse ens krop og påvirke specielt ens mentale tilstand. Der findes en række elektromagnetiske linjer kalder Hartmann og Curry linjer (navngivet efter de forskere som opdagede dem), der går igennem hele jorden.


De er som sådan ikke negative, og påvirker dig ikke udenfor. Men indenfor, kan de skabe problemer, hvis de rammer ind i en strømkilde. Det kunne f.eks. være, at de ramte ind i dit tv, en el-panel, dit køleskab eller andet.


Strømmen går specielt ind og påvirker ens mentale tilstand efter min erfaring, og man kan godt føle sig helt ”ristet”, når man har siddet længe i et energifelt påvirket af en negativ Hartmann eller Curry linje.
Jeg sad for en del år siden meget og arbejdede ved mit spisebord i stuen, og jeg kunne simpelthen ikke sidde der meget mere end en halv time eller time, inden jeg blev nødt til at rykke mig væk. Jeg blev irriteret og frustreret, træt i hovedet og ja nærmest ristet. Indtil jeg opdagede, at der bagved mig var mit elskab (på den anden side af væggen), og en meget kraftig elektrisk stresslinje, som ramte mig bagfra. Heldigvis, da det var ordnet med en kobberpind forsvandt energien, og jeg har kunne arbejde og sidde der uden problemer, så længe jeg har haft lyst til.


Som set på billedet, så er specielt højspændingsledninger ret kritiske. Det kan skabe "syge huse", hvor beboerne har udfordringer med helbredet, og jeg vil ikke anbefale, at du bor i nærheden af dem!
Du kan også få hjælp, til at få fjernet stresslinjer skabt af strøm i dit hjem.

Jeg kan anbefale en energiring, hvis du gerne vil føle dig beskyttet, uanset om du er ude og rejse, på arbejde eller derhjemme:


Den vil beskyttet dig fuldstændigt for alle stresskilderne.

 

Påvirker stråling din Feng Shui og dit stressniveau?


Der er vist ikke nogen, som er i tvivl om, at den menneskeskabte stråling er øget markant over de sidste par år – Og specielt i København, hvor jeg bor er der mange antennemaster med mobilstråling, trådløst internet, satellitter kommunikation, mikroovne, parabolmaster og des lignende. (og mange bliver placeret på toppen af skoler, suk)


Den stråling kan påvirke vores krop og dit liv på mange måder – nogle kan gå ind og skabe mere rod. Andre kan gå ind og påvirke bestemte områder eller organer i din krop, din søvn. Andre igen kan påvirke din kreativitet, succes, romantik og glæde.


De her stresslinjer med stråling oplever jeg typisk, går ind og skaber en meget stresset og overaktiv ”abehjerne”, som betyder, at man kan opleve at få hovedpine ofte og længe, at man føler sig mere stresset fysisk end man egentlig er, og når de rammer ens hoveddør, også påvirke ens Feng Shui og dermed succes. De skaber en slags rift i ens hjems energifelt.


Man kan godt flytte langt ud på landet endnu til steder, hvor denne her stråling er mindre. Men man kan fjerne effekten af dens energi i ens hjem, ved dels af undgå af bruge mikroovnen, eller helt skaffe sig af med den. Sætte ens mobiltelefon på flytilstand om natten, og slukke for Wi-Fi mm. Derudover kan man fjerne strålingen, som kommer fra stresslinjerne vha. af dowsing, hvor man ligger en kobberpind, der hvor energien rammer ens hjem først, og hermed blokerer for den.


Jeg er Danmarks eneste certificerede jord akupunktør, og har arbejdet med at fjerne stresslinjerne i mange år.

Book mig her:

 

Positive og negative energispiraler. I positive energispiraler, så har du det bare sååå godt.

 

Hele dit energisystem åbner op, dit helbred bliver bedre, du er gladere, ja kort sagt et sted, hvor himlen møder jorden. Man har vidst, hvor mange af disse steder har været igennem tusindvis af år, hvor der er blevet opført kirker, monumenter og hellige steder. Positive energispiraler er medvirkende til oplevelsen af de ”mirakler”, som kan ske de steder. Hvis du får lyst til at prøve, at rejse et sted hen med mange positive energispiraler, så kan det anbefales at være i Stonehenge, Pyramiderne, Ørkenen i Sedona USA og hellige steder og kirker fra før 1300 tallet.


De negative er, ja en meget stærk nedadgående energi, som har en tendens til at trække de dårligste sider frem i en. Steder, hvor der ofte er konflikter/skænderier og kaos. Du kan rydde op og rydde op, men rodet vil hele tiden vende tilbage. Dit helbred vil som regel meget hurtigt blive ramt, hvis du sover eller arbejder et sted med en negativ energispiral. Næsten uanset, hvor stærkt dit energifelt ellers er. Børn vil typisk opleve mareridt, og ældre børn vil blive tiltrukket af hård musik, stoffer og meget mørkt tøj. Voksne bliver oftere ramt af depression, og har kroniske forløb med deres helbred.


Hvad skaber disse positive og negative energispiraler? De er som regel skabt af jordens ”nervebaner” eller meridianer kan man kalde dem. Når de ligger i perfekt 90 grader vinkel, når de støder sammen skaber de den opadgående og positive energi. Når de rammer skævt vil de som sagt skabe en meget stresset energi. De negative kan også være skabt af et mord på stedet, overfald eller noget andet af meget kaotisk energi.


Du kan få hjælp til at få fjernet de negative energispiraler og øget de positive med en jord akupunktur session. Jeg er Danmarks eneste certificerede jord akupunktør, og har mange års erfaring.


Jeg kan anbefale en energiring, hvis du gerne vil føle dig beskyttet, uanset om du er ude og rejse, på arbejde eller derhjemme:


Den vil beskyttet dig fuldstændigt for alle stresskilderne.

Modtag gratis e-bog med dine 4 gode Feng Shui retninger samt gratis webinar

Er der ånder derhjemme? ;)


Det er altid lidt sjovt, at når det kommer til spøgelser eller ånder, så bliver folk ekstra nysgerrige :) Der er nu ikke så meget mystisk i det. Der kan være mange energimæssige former, som sidder fastlåst, men dem som de fleste synes er uhyggelige, er afdøde.

 

De har af forskellige årsager ikke været i stand til at komme videre til den næste dimension.  Langt de fleste jeg støder på, er dog temmelig harmløse og ved måske endda ikke, at de er afdøde og har bare behov for lidt hjælp. Der er virkelig ikke noget at være bange for.


Der er større sandsynlighed for at du støder ind i en afdød energiform, de steder hvor der er en negativ energispiral, hvor der er mørkt og tungt, eller hvor folk har boet i mange vis af år. F.eks. et gammel slot eller gård (ja der er lidt om snakken!)


Men igen, der er ikke bange for! Det er dig som har magten, og dig som har kraften til at hjælpe dem med at træde ind i lyset. Når det kommer til afdøde energiformer, så ville jeg dog få en professionel til at hjælpe. Jeg oplever, at de som ikke er så interesseret i at tage af sted enten gemmer sig eller kæmper imod og skaber lidt problemer for familien.


Min egen mormor kom til mig, som én af de første jeg hjalp videre, og det var lidt af et chok, da jeg først opdagede hende efter et par uger! Men det var en utrolig stor og healende oplevelse, hvilket det altid er. Jeg elsker at hjælpe dem videre på deres rejse!


Følelsesmæssige og mentale energiformer er lidt anderledes. De er som regel skabt af gentagne negative mønstre, såsom smerte, vrede og sorg, bekymring, tristhed – ja alle følelser og tanker, som bliver fastlåst. Hvis du flytter ind et sted, og begynder at skifte adfærd efter en tidligere ejer, så kan det højst sandsynligt være en energiform af en art, som står bag!


Du kan blokere disse energier ud med en rensende daglig meditation, og du kan forløse dem i dine omgivelser. Jeg har nogle gratis meditationer, som kan hjælpe dig med dette.


Du kan se nogle af dem her: Meditationer & Videoer