Følg mig

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Kontakt

Tel. 53-64-99-55

Mail: info@center-of-healing.com
Abundantly Yours Auras Dawning
Emdrupvej 173, 1. th
2400 København NV

© 2019 Abundantly Yours Auras Dawning

Alle rettigheder forbeholdes.
CVR 35119752

Brug 33% af dit held med Feng Shui og Jord Akupunktur

- gratis ebog

Årlige Feng Shui forudsigelser

God Feng Shui betyder ikke, at du kan undgå ting, som du skal lære – men at indsigter opnås hurtigere, eller at evt. uheld mindskes, så det næsten som at være beskyttet bedre.

 

I Feng Shui arbejder vi aldrig imod flowet, men med det.

Da vi følger den kinesisk kalender i Feng Shui, så går vi først ind i det nye år her den 28. januar, men energien er allerede kommet ind stille og roligt i januar.

 

Der kan gå 9 uger før energien er trådt helt ind, så måske bemærker du først skiftet i energien omkring april.

2018 årlige feng shui forudsigelser

2019 Årlige Feng Shui forudsigelser

Hvordan bliver 2019 ifølge Feng Shui? Langvarig overflod og fokus på Moder Jord

Så er vi snart nået til en nyt Feng Shui år, nemlig grisens år (Feng Shui året skifter den 5. februar).

Det her år kan vise sig at have afgørende betydning for fremtiden, eå der vil blive husket eftersom 8eren er i centrum både for den 20årige (der startede i 2004) og nu den årlige.  - Kan næsten ikke vente til maj, hvor den månedlige 8er også sparker døren ind med 8eren i centrum.

8eren som træder ind i centrum, står for alt hvad der har af gøre med langvarige ting såsom succes, helbred og forhold! :-)

8eren handler ikke kortvarig overflod, men langvarige investeringer såsom et hjem, uddannelse, aktier osv. 8eren belønner dig, hvis du har sået og plejet dine frø godt - nu kommer så høsten endelig.

Tilmeld avanceret Feng Shui og lær at bruge 33% mere af dit held her :
https://centerofhealing.easyme.dk/advanceret-feng-shui

Den handler også om etik og moral, så hvis dine penge er kommet på .. tja lad os sige mindre etiske måder, så vil du ikke blive belønnet. Sådan vil det være hele perioden fra 2004-2024, men nu endnu mere intenst i år.

8eren lyder på kinesisk som "vækst med overflod" og bliver anset som det heldigste nummer, som bringer ind i balance mellem himmel og jord.

Se videoen og få Feng Shui tips og tricks til at aktivere energien bedst muligt.

Meget kærlighed og Chi fra Zimon August

Yin og Yang energi – arbejd med flowet

Meget yin energi kan betyde, at du bliver nødt til at være forberedt på at tage det stille og roligt. Hvor tingene ikke går så hurtigt, eller du er nødt til at kigge indad for at finde inspiration og tænke over en ny fremtid.

 

Yin handler om at tillade sig selv at modtage. Yang tillader dig at give. I yang øjeblikke giver du til universet, til folk, til dine produkter og ting du har skabt. Men hvis du ikke har samlet nok energi ved at modtage i dine yin øjeblikke, så kan du ikke gå udad når du har behov for det.

 

Det er lidt ligesom at rafte ned af en flod. Hvis du er al tiden i det tumulte vand bliver du træt. Du behøver rolige vande som pause. Selvom det er spændende at bruge "loven om tiltrækning" til at skabe overflod, så behøver vi også tid til at nyde roen, slappe af og opleve et øjebliks fred.

 

At arbejde imod energien vil betyde dobbelt arbejde og du vil skulle bruge din vilje så meget, at der vil ikke være noget tilbage til de tider, hvor det gælder om at handle.

 

Når man forstår disse universelle love så kan man enten arbejde med eller imod dem, men de universelle love skifter ikke. En sand mester kæmper aldrig mod energien.

 

Nægt ikke dine følelser - Hvad DU føler er DIN sandhed og du er mesteren af dine omgivelser

 

Som jeg ofte siger, når jeg har en klient. Du skal ikke stole på ét eneste ord jeg siger, men selv opleve det. Ord og tanker er bare en lyd, som prøver at repræsentere det reelle billede, men kan aldrig give et helt præcist billede. Det vil være farvet af mine holdninger, tanker og sprog – men følelsen og vibrationen, den kan du forhåbentlig mærke og aflæse.

 

Ha et vidunderligt år, og du skal være velkommen til at følge med,

når jeg laver mine månedlige opdateringer på Feng Shui energien også.

 

P.S. Jeg vil også anbefale dig, at finde dit personlige energinummer – Kua tal, som er baseret på energien i det år du er født, og køn. Det vil kunne give dig et fundament, og du vil kunne aflæse hvad der specifikt for dig kan være en mulighed eller udfordring de forskellige år eller måneder

Modtag gratis e-bog med dine 4 gode Feng Shui retninger samt gratis webinar